A Gourmania sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben folytatja a böngészést, elfogadja az oldalra vonatkozó sütik használatát. HOZZÁJÁRULOK 
Jó tudni!
Termékek Menü

Adams Jojobaolaj 10ml

Ár:
790 Ft (622 Ft + ÁFA)

A jojoba cserje a legszélsőségesebb időjárási körülményekhez is alkalmazkodni tudó növény. Közép- és Dél- Amerika legsivárabb területein él. A cserja magjának jótékony hatását már az azték és maja birodalmakban is ismerték, és előszeretettel használták. A magvakból kivont olaj különleges zsírsavakat tartalmaz, hasonlít az emberi faggyúhoz. Tulajdonképpen a magokból kinyert olaj egy folyékony viasz, amely igen különbözik a többi növényi olajtól. Azt tartják, hogy a jojobaolaj 'aranyat ér a bőrnek', mivel szinte minden bőrtípusra kiválóan alkalmazható. A szőrtüszőkön keresztül hatol a bőr mélyebb rétegeibe anélkül, hogy eltömítené a pórusokat, vagy zsíros érzetet hagyna maga után. Használata után is hagyja a bőrt szabadon lélegezni. A jojobaolaj egy száraz emulzió, mely ugyan ellentmondásosnak tűnhet, mégis a benne lévő tanninoknak köszönhetően a bőr száraz érzetű lesz használata után. Szabályozza a bőr faggyútermelését, bőrvédő, bőrlágyító hatású. Hidratál, védi és ápolja a bőrt, regeneráló és öregedésgátló hatású, segít más hasznos hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni. Szinte minden bőrtípusra ajánlott használata, mégis leglátványosabban az igénybe vett, zsíros, problémás bőrön használva fejti ki hatását. Kitűnő a bőr rugalmasságának megőrzésére, sebhorra, pikkelysömör, ekcémás tünetek kezelésére, bőrirritáció esetén. A kozmetikában gyakran alkalmazzák magában, hígítás nélkül sminklemosásra, bőrápolásra, szőrtelenítés vagy borotválkozás utáni felületkezelésre. Önmagában használva felvihető a hajra, alkalmas hajpakolások és hajbalzsamok készítésére. Specifikus olajokkal keverve, de akár hígítás nélkül is jól használható a köröm ápolására.

Egységár: 79.000 Ft/l
Cikkszám: 3059
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Adams Jojobaolaj 10ml
Összetevők: Simmondsia chinensis.
A jojobaolaj az egyetlen olyan olaj, amely zsíros bőrre is használható. A zsíros bőr tolerálja a jojobaolajat, mivel ez hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint az emberi bőr által termelt faggyú. Antioxidánsokban és vitaminokban gazdag termék. A termék koncentrált formában csak kis bőrfelületen alkalmazható. Nagyobb felületek kezeléséhez tanácsos a jojobaolajat hígítani más olajokkal (mogyoró, mandula, avokádó, stb.) úgy, hogy ennek koncentrációja ne haladja meg a 10%-ot. Kozmetikai célra használt olaj.
Tárolás: száraz, hűvös helyen, fénytől védve, zárt kupakkal. Gyermekek elől gondosan zárja el!
Forgalmazza: Hemorat Kft. 1138 Budapest, Váci út 177. www.hemorat.hu
Származási ország: Argentína.
Nettó térfogat: 10ml
na

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő