Anthon Berg marcipán tallér madeira likőrben lévő szilvával töltve 220g
Ár:
2.190 Ft
(1.724 Ft + ÁFA)
A marcipán tallérok közül ez az ízkombináció a nagy favorit. De azért a többi alkohol-gyümölcs variáció is megér egy misét: eper pezsgőben / barack brandyben / szilva madeirában / áfonya vodkában / málna narancslikőrben / cseresznye rumban |
|
Egységár: | 9.955 Ft/kg |
Cikkszám: | 60202 |
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díjak
|
Leírás és Paraméterek
CSOKOLÁDÉ MARCIPÁNNAL (41%) ÉS MADEIRA LIKŐRBEN LÉVŐ SZILVÁVAL TÖLTVE (25%) 8db
Összetevők: Cukor, 15% szilva, Kakaómassza (csokoládé), 11% mandula, Sárgabarackmagvelő, Glükóz szirup, Kakaóvaj, Likőrbor (1,5% Madeira likőr), Alkohol, Tejzsír, Emulgeálószer (repcelecitin), Zselésítő anyag (pektin), Tartósítószer (szorbinsav, kálium-szorbát), Étkezési sav (citromsav), A csokoládé kakaótartalma legalább 50%. Alkoholtartalom: max. 1,5% V/V.
Allergén anyagok: Mandula, tej. Nyomokban mogyorót tartalmazhat.
Tárolás: Javasolt tárolási hőmérséklet: 11-18°C.
Származási ország: Dánia
Forgalmazza: Hemorat Kft. 1138 Budapest, Váci út 177. www.hemorat.hu
Nettó tömeg: 220g
Összetevők: Cukor, 15% szilva, Kakaómassza (csokoládé), 11% mandula, Sárgabarackmagvelő, Glükóz szirup, Kakaóvaj, Likőrbor (1,5% Madeira likőr), Alkohol, Tejzsír, Emulgeálószer (repcelecitin), Zselésítő anyag (pektin), Tartósítószer (szorbinsav, kálium-szorbát), Étkezési sav (citromsav), A csokoládé kakaótartalma legalább 50%. Alkoholtartalom: max. 1,5% V/V.
Allergén anyagok: Mandula, tej. Nyomokban mogyorót tartalmazhat.
Tárolás: Javasolt tárolási hőmérséklet: 11-18°C.
Származási ország: Dánia
Forgalmazza: Hemorat Kft. 1138 Budapest, Váci út 177. www.hemorat.hu
Nettó tömeg: 220g
csokoládé fajtája | étcsokoládé |
édesség típusa | Anthon Berg marcipán tallér |
Tápanyagok | 100 g |
Energia | 1946 kJ/466 kcal |
Zsír | 22 g |
- amelyből telített zsírsavak | 7,6 g |
Szénhidrát | 55 g |
- amelyből cukrok | 41 g |
Fehérje | 7 g |
Só | 0,00 g |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!